یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
حجت الاسلام و المسلمین میرشفیعی

حوزه/ سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: عالم محضر خداست و همان‌طور که از دسترس خدا خارج نیستیم، نه فقط امام زمان؛ بلکه همه اهل‌بیت علیهم‌السلام در همه‌جا حاضروناظر اعمال و احوال انسان‌ها هستند؛ اگر انسان با این اعتقاد نفس بکشد و زندگی کند و در تمام لحظه‌های زندگی در کنار حضور در محضر الهی خود را در تیررس دید چهارده نور الهی ببیند، خود را به خوبی‌ها عادت خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرشفیعی، در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت، جمعه را روز بقیة الله الاعظم(عج) دانست و با بیان این که غروب جمعه مملو از غم مضاعف طولانی‌شدن غیبت صاحب‌الزمان(عج) است، اظهار داشت: بیشترین اثربخشی بر نزدیک بودن ظهور وظیفه‌شناسی ماست و هرآنچه خداوند متعال مقدر نموده است، خیر مطلق است و خدا اذن دهد همان موقع به صلاح است.

وی ضمن تأکید بر عدم تعیین وقت برای ظهور صاحب‌الزمان(عج)، انتظار فرج و دعا برای ظهور را از بایدهای دوران غیب دانست و ابراز داشت: مهدی صاحب‌الزمان(عج) می‌فرمایند؛ «اَکثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِکَ فَرَجُکُم»، برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود این دعا، فَرَج و نجات شما است. چرا که حضرت در مقابل دعای بر فرج، انسان‌ها را دعا می‌کند و تأکید نموده‌اند که هرگز شما را فراموش نکرده پیوسته مراقب احوالات شما هستیم.

سخنران محفل معارفی حرم مطهر افزود: هم خداوند متعال می‌داند که حضرت باید چه موقع بیاید و هم امام زمان (عج) که در پس پرده غیبت حضور دارند، وظیفه‌شناس و مأمور از طرف حق است که تکلیفش را درباره شیعیان انجام دهد؛ لذا این‌ مهم است که ماها نسبت به آن حضرت باید چه کنیم و چه روابطی و چه توجهاتی را نسبت به حضرت داشته باشیم.

وی در ادامه ضمن اشاره به روایتی وجود نازنین بقیه الله الاعظم(عج) را نوری ساطع بر روی زمین که عالم را نورافشانی می‌کند توصیف و وظیفه‌ای که نسبت به امام زمان(عج) بر عهده داریم را تشریح نمود و ابراز داشت: امام باقر علیه‌السلام در پاسخ ابو بصیر که از اطلاع امام نسبت به احوال مؤمنین تعجب نموده بود، فرمودند؛ «أتَرَونَ أن لَیسَ لَنا مَعَکُم أعیُنٌ ناظِرَة وَ أسمَاعٌ سامِعَة ، بِئسَ ما رَأیتُم وَ اللهِ لا یَخفَی عَلینا شئٌ مِن أعمالِکُم فَاحضُرُونا جَمیعاً وَ عَوِّدُوا أنفُسَکُم الخَیر وَ کوُنوُا مِن اَهلِهِ تُعرَفوُا فَاِنِّی بِهذَا آمُرُ وُلدی وَ شیعَتیِ»؛ آیا شما فکر می‌کنید که ما چشمانی نداریم که با آن شما را ببینیم و گوش‌هایی که سخنان شما را بشنویم؟! اگر این‌طور فکر کنید بد فکر کرده‌اید. به خدا قسم هیچ‌چیز از اعمال شما بر ما پنهان نیست! پس همۀ شما خود را در مقابل ما حاضر ببینید، و خودتان را به کار خیر عادت بدهید، و از اهل خیر باشید تا به آن شناخته شوید؛ و من فرزندان و شیعیانم را به این سفارش می‌کنم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرشفیعی با تأکید بر این که امام(ع) نه‌تنها همراه همه شیعیان و دوستان؛ بلکه همراه همه خلق چشم بینا و گوش شنوایی دارد، اظهار داشت: امام علیه‌السلام تأکید می‌کنند که هیچ یک از اعمال انسان بر اهل‌بیت علیهم‌السلام مخفی نیست و تمام اعمال آدمی در تیررس دید ایشان قرار دارد. « وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَیَرَی اللَّهُ عَمَلَکُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ»[۱] و بگو که هر عمل کنید خدا آن عمل را می‌بیند و هم رسول و مؤمنان بر آن آگاه می‌شوند.

وی افزود: حجت خداوند به اذن الله ناظر بر اعمال خلق است؛ چرا که اگر امامی از احوالات امتش بی‌خبر باشد، نمی‌تواند امامت کند و کار هدایت را انجام دهد. چه اعتقاد داشته باشیم و نداشته باشیم، همان‌طور که خداوند متعال از تمام افعال، احوال و اعمال ما باخبر است، حجت خداوند که عین‌الله ناظر است از تمام اقوال، احوال و افعال ما باخبر است تا ما را کمک و هدایت و مدیریت نماید.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت تصریح کرد: اگر انسان این وضعیت که همان گونه که عالم محضر خداست، محضر حجت خدا نیز هست را باور کند و شکی در دل خود راه ندهد، بهترین کلاس اخلاق و بهترین مدیریت برای تربیت نفس است. در این صورت زبان و چشم و دل را حفظ می‌کنم؛ چرا که دل اگر خطا رود ضایعاتی به بار خواهد آورد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرشفیعی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر این که امام(عج) نسبت به گناه مؤمنین طلب مغفرت می‌کنند، خاطرنشان ساخت: امام باقر علیه‌السلام فرمودند؛ همان‌طور که از دسترس خدا خارج نیستی، نه فقط امام زمان خود را پیش خود حاضر بدانی، بلکه همه ما اهل‌بیت علیهم‌السلام را در همه‌جا حاضر و ناظر بدانی؛ اگر انسان با این اعتقاد نفس بکشد و با این اعتقاد راه برود و زندگی کند که در تمام لحظه‌های زندگی در کنار حضور در محضر الهی خود را در تیررس دید چهارده نور الهی ببیند، خود را به خوبی‌ها عادت خواهد داد.


[۱] – آیه ۱۰۵ سوره توبه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha